Öğrenci Favorileri: Çayyolu Berins Cafe

Foody and Moody11/11/2015

Merhaba,
Bugün sizlere “Berins Cafe” hakkında bilgi vereceğiz. Berins Cafe Çayyolu’nun yeni gözdesi, fazlasıyla “popi” si yüksek olan bu mekanı bir de bizim gözümüzden  görün istedik.
Berins Cafe’nin iki ayrı yüzü var, gündüz gittiğinizde sizi huzurunun içinde boğan, ders çalışmaya fazlasıyla elverişli, sıcak-tabi eğer bir ısıtıcının altında oturuyorsanız- , güler yüzlü hizmetiyle sizi mest eden bir mekan. Saatlerce oturup hiç çalışmak istemediğiniz vizeleriniz için sizi belki de çalışmaya teşvik edebilecek bir yer. Ya da kitabınızla başbaşa romantik dakikalar geçirebileceğiniz şahane bir mekan.
Öte yandan madalyonun iki yüzü var, akşam vakti yaklaştıkça artan kalabalık, servisin ister istemez aksaması, arkadaş 2434987gruplarının şen kahkahaları “ders çalışma” mevzusunu sekteye uğratabilecek düzeyde. Fakat şunun da bilincindeyiz ki insan her dakika ders çalışmak istemez. Arkadaşlarınızla beraberseniz belki de akşam üstü saatlerini tercih etmelisiniz.
Siz de bizim gibi kahve aşığı insanlarsanız ve yeni tatlar denemekten çekinmiyorsanız, Berins Cafe size bir çok alternatif sunuyor. Örneğin dağ çilekli türk kahvesi bir efsane olma yolunda ilerlerken, tarçınlı ve gül lokum aromalı türk kahveleri de isimleri kadar etkileyiciler. Bu noktada bilimsel bir gerçeği foody and moody ailesi olarak  söylemek isteriz ki, yediğimiz içtiğimiz her şeyin sunumu bizim yediklerimiz ya da içtiklerimizin tadını büyük ölçüde etkiliyor. Bu bilimsel gerçeği göz önünde bulunduran cafe sahipleri bizlerin gönüllerini mest etmeyi başardı desek yalan olmaz.
Mekanın Çayyolu’nda olması belki gelmek isteyenleri korkutabilir ama toplu taşıma ile kolayca ulaşabileceğiniz bu mekana biz fooody and moody ailesi fena halde öneriyoruz.
Bu arada hafta içi akşam üstü çok kalabalık oluyor haberiniz olsun.
Popi Metre
Lezzet: 7/10
Sunum: 9/10
Fiyat: 7/10
——————
Toplam Popi Puanı: 23/30