5 Instagram Hesabı: İkinci El

Bazen dışarı çıkmak istemeyiz, evde kahvemizi içip, sıcacık oturup mayışmak isteriz. İşte böyle günlerde, hele de bilgisayar karşısında vakit geçirmeyi seviyorsanız, zevkle vakit geçirmenizi sağlayacak keyifli online ortamlar gerekir. Uzun süredir en çok takip edilen sosyal medya platformlarından biri İnstagram; tam da böyle zamanlar için yapılmış gibi. Bu platform sayesinde görsel kullanımının -fotoğrafın- gücünü de öğrendik. İkinci el sevginize hitap edebilecek İnstagram hesapları önereceğim şimdi sizlere. Zevkinize göre birini seçebilir, ürünlerin fotoğraflarına bakabilir ve satın alabilirsiniz. Ayrıca bu hesaplar, giyimden çizgi romana kadar geniş bir yelpazede.


1) vintage_istanbul

Resim

İkinci el giyim üzerine bulabileceğiniz en iyi hesaplardan birisi vintage_istanbul. Sahibi de çok sempatik, her türlü konuda yardımcı olabiliyor, eğer babaannelerinizin tarzını kıskanarak büyüdüyseniz güzel bir adres.


2) yapraginvintagedolabindan

Resim

Vintage giyimde özellikle kot seviyorsanız bu hesap tam da size göre. Hesap sahibi iletişim konusunda çok hızlı, anında cevap verebiliyor. Hem de ücretler de çok uygun.


3) degerinibilen

Resim

degerinibilen az rastlanır türden bir hesap. Eski oyuncaklardan patenlere, el yazması kitaplardan çizgi romanlara kadar geniş bir ürün skalası var. Hesapta gezmesi bile eğlenceli.


4) ikincielfotografmakinesi

Resim

Fotoğraf tutkunuysanız ama bütçeniz sınırlıysa veya “Sıfır alete o kadar para vermeye gerek yok!” diyenlerdenseniz; bu hesap tam da size göre. Güvenilir ve temiz ürünler bulabilirsiniz.


5) ikincielfestivali

Resim

“Herşeyin de ikinci oluyormuş yahu” diyerek şaşırıyorsanız daha bitmedi. Ankamall’de düzenlenen İkinci El Filmler Festivali bunun en önemli örneği. Bu festivalde, ödül alamamış hatta gösterime girememiş filmler perdeleniyor. Sanatın ve kaliteli işin sadece festivallerle ölçülemeyeceğine inanan ekibin etkinliklerini bu hesaptan takip edebilirsiniz.