Kahve Zamanı: Çayyolu Eagles Cafe

Sanberk Çinier, Furkan Derin, Gizem Ertem – 5/5/2016

Selamlar,Dönemin sonuna yaklaşıyoruz, finallere çok az zaman kaldı. Ders çalışmak lazım. Bu yüzden kahvelerimizi içip, tatlılarımızı yerken ders çalışabilmek için rotamızı Eagles’a çevirdik. İçeri girer girmez dikkatimizi vitrinin içindeki farklı çeşitlerde tatlılar çekiyor. Hemen terasına çıkıyoruz. Burada sohbet etmek için gelmiş insanların yanında ders çalışan bir sürü öğrenci ile karşılaşıyoruz.
 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Lezzet        : 🍗🍗🍗🍗🍗
Fiyat          : 💰💰
Ambiyans :  🎻🎻🎻🎻

 

Picture  Picture 

Ders çalışmaya başlamadan önce kahvelerimizi sipariş ediyoruz. Kahvelerin sunumu oldukça güzel. Ayrıca eğer filtre kahve isterseniz, kahveleriniz yanı başınızda demleniyor. Ankara’ya 3. dalga kahve konusunda birçok yenilik getirmiş bir mekan burası. Chemex, Syphon gibi kahve demleme yöntemleriyle çok çeşitli ve bir o kadar da lezzetli kahveleri bizlerle buluşturuyor.
Picture
Canınız tatlı mı çekti? Her damak tadına uyan bir çok tatlı çeşidine sahip bu mekanda bugün biz kızarmış dondurmayı denemeye karar verdik. Dışı çıtır buğday gevreği ile kaplanmış, içi vanilyalı dondurma olan siparişimiz üzerine de çikolata sosuyla birlikte geldi. Tabak ise mevsim meyveleri ve pudra şekeri ile modern bir şekilde süslenmiş. Söylemeden geçmeyelim dışı ılık içi soğuk dondurma oldukça lezzetliydi.
Bizden bu kadar, umarız sizler de deneyip beğenirsiniz…
 

Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Cad. 2846 Sokak Dora Park Villaları No:1/C Çayyolu Ankara


 
EAGLES