En Popüler Cilt Bakımı Uygulaması: Hydrafacial

Beril Toprak – Lara Kılıçarslan Blog: Beril ve Lara’nın Güzellik Notları / Comd 357 Multimedia Journalism Sonbahar 2019-2020 Foto Dizisi Projesi

Merhaba Ankaralı makyajseverler!     
       2019’u yavaş yavaş geride bırakırken, hepimiz yeni yıl için planlar yapmaya başladık. Sizde “Yeni yıl, yeni bir ben” sözünü benimseyenlerden veya 2020’ye taze ve temiz bir başlangıç yapmayı düşünenlerdenseniz, sizler için cildinizin ihtiyacı olan cilt bakımı uygulamasını denedik: 
Hydrafacial! Son zamanlarda, İnstagram’da Hydrafacial yaptıran bir ünlünün hikayelerini görmeden gezinmek zor bir hal almışken, Hydrafacial uygulamasını duymayan kalmadı desek çok da yanlış olmaz öyle değil mi? İsim olarak her ne kadar çoğumuz aşina olsak da konu Hydrafacial’ın tam olarak hangi aşamalardan oluştuğuna ve faydalarına geldiğinde biraz araştırmaya ihtiyaç duyabiliyoruz. Okulumuza yakınlığından ve yaptığımız araştırmalar sonucu bulduğumuz bir kampanya sayesinde Ankuva Alışveriş Merkezi’ndeki Swan Güzellik Merkezi’ne gitmeye karar verdik ve sizler için bol bol fotoğraf çektik.    ​
Hydrafacial, hiçbir ağrı ve acı hissi vermeden uygulanıyor. Çok hassas bir cilde sahip olduğum için en başta oldukça endişeliydim ancak uygulamayı yapan Yöntem hanım gerek bilgilendirmeleriyle, gerekse de tatlı sohbetiyle içimi oldukça rahatlattı. Uygulamadan sonra da ciltte her hangi bir kızarıklık, alerjik, veya tahriş gibi bir durum gözlemlemedim. Fakat, çok alerjik ve hassas bir cildiniz varsa veya özellikle odaklanılmasını istediğiniz bir bölge varsa, işlem öncesi uygulamayı yapacak olan uzmana bunu bildirmenizde fayda var. Klasik cilt bakımında olduğu gibi cilt bariyerine zarar vermeden ve el değmeden, vakumlu bir alet ile yüzünüz temizleniyor. Bu alet temizleme işlemini yaparken aynı zamanda da cildiniz ihtiyacına göre serum takviyesi yapıyor. Ardından da Led ışınlar yayan bir alet ile açılan gözenekler sıkılaştırılıyor ve cildin temizliği tam olarak sağlanmış oluyor. Birden fazla faydası olduğundan ve her cilde özel modifiye edilebildiğinden dolayı Hydrafacial her cilt tipine ve her yaştan kişiye hitap ediyor. Başlıkları da kişinin cilt yapısına göre ayarlanıyor. Etkilerini daha iyi görmek ve geleceğe yatırım yapmak için, bu noktada bize erken yaşta düzenli Hydrafacial yaptırmaya başlamamız öneriliyor. Bakımımın sonunda uygulanan Lavanta maskesi ile de cildimin ferahladığını ve nefes aldığını söyleyebilirim. Nemlendirici ve güneş kremi uygulamasıyla birlikte yaklaşık bir saat süren Hydrafacial uygulamasının sonuna geliyoruz. Yöntem Hanım’ın bilgilendirmesine göre her ay düzenli bir şekilde gerçekleştirilen Hydrafacial bakımıyla birlikte yaşlanmanın etkilerini de geciktirebiliyormuşuz. Harika değil mi?
Eğer siz de yeni yıla temiz, canlı ve parlak bir ciltle başlamak ve deri altında biriken kirleri, makyaj kalıntılarını eski yılda bırakmak istiyorsanız, benim gibi Hydrafacial’a kesinlikle bir şans vermelisiniz!

Swan Güzellik Merkezi 
Website
​Instagram
Adres: Üniversiteler Mah., 1597. Cadde Ankuva İş Merkezi, No: 12/51 Bilkent  / Çankaya – Ankara
​Tel: 0312 266 36 50 – 0532 320 42 37